perjantai 4. lokakuuta 2013

VIXX calling...

... In Stockholm, Sweden!


Johan nyt, onko tämä tottakaan *läpsii itseään poskille hämmentyneenä*?

Olikohan se joku pari viikkoa sitten, kun kuulin, että VIXX saapuu Tukholmaan ja Milanoon keikkailemaan. Saattoipa hyvinkin olla. En enää edes muista, mistä sen ensin luin, mutta ei se haittaa. Onneksi luin!

Siis ajatella, k-popryhmä Skandinaviassa! Mieletöntä, huisia, fantastic baby! Totta kai on pakko ottaa osaa tähän mini showcaseen vai miksikä sitä nyt kutsutaankaan.

Myönnettäköön, etten varmasti ole heidän suurin fanityttönsä, vaikka tykkäänkin hirmuisesti heidän kappaleistaan (ja hei, yksi niistä 32:sta Korean matkalta ostetuista cd:istä on heidän albuminsa!) ja tyylistään.

Eräs ystäväni ihastui täysillä debyyttisinkku Super Heroon sen ilmestyttyä, kun minä taas en. Tai siis, se oli ihan ok, muttei herättänyt minussa hirveän suuria tunteita ja fiiliksiä. Kuuntelin sitä kyllä silloin tällöin.

Tänä vuonna ilmestyneet On And On ja Hyde ja G.R.8.U taas räjäyttivät mieleni täysin. BLOOOWWW YOUR MIIIIND! Tittititiititiii, Mr. Simple, Simple...! Haha!


Niin, ja kuinkas ollakaan, tässä loppukesästä tutustuin uudestaan Super Heroon, ja ah, mitä karkkia korville! Juu, silmille myös. Mmmmmm.

Eilen tulivat liput myyntiin. Netissä pyöri joku countdown systeemi, mikä kuitenkin näytti itselläni ihan päin puita. Oh well.

Kun kello löi 20:00, sormet vapisivat, sydän pyöri paikallaan ympyrää, jalat olivat maitohapoilla ja kaikki tuntui olevan jotenkin all over the place. Sekavaa.

Olin puhelinyhteydessä A:han, jonka olin saanut suostuteltua lähtemään mukaan. Jos siis ne liput saataisiin. A ei ollut ollut aiemmin kuullutkaan VIXXistä, mutta oli valmis lähtemään naapurimaahan keikalle, jos liput onnistuttaisiin saamaan.

Anyways, jatketaas tätä erittäin (siis erittäin) jännittävää lippujen osto -kertomusta...

Tosiaan, kello oli Suomen aikaa iltakahdeksan, ja vihdoin ruutuun pläjähti tieto ostomahdollisuudesta. Kiireen vilkkaa lippuja etsimään! Ja muutaman minuutin kuluttua oltiin saatu haluamastamme 2. kerroksesta paikat 4. riviltä! Jesss!

Olisin kovasti halunnut myös meet&greetin, mutta ne olivat jo menneet. Nopeaa toimintaa. Eihän niitä tietysti ollut kuin 100 myynnissä.

Oli kuitenkin ihanan helpottunut tunne, kun oli saanut (yhden error-ilmoituksen jälkeen) maksettua liput. Se oli siinä. Huhhuh!

Tänään varattiin lennot ja hotelli. Everything's done. Aikamoinen fiilis, keikkahan on alle kuukauden päästä! Tässä nyt olisi tarkoituksena opetella jäsenten nimet, koska olen keskittynyt enemmän niihin biiseihin kuin jäseniin... Kröhöm.

Wiiiiiiii!!





Kuvat pöllitty gooOOOooOOoogelsta.

Ei kommentteja: